Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılanı görmek

Rüyada namaz kılanı görmek

Rüyada namaz kılanı görmek verimin kaçacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kişinin evlatlarının artacağına, rahat bir döneme girileceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılanı gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada namaz kılarken sureleri unutmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada namaz kılarken yere düşmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine inanılır.

Rüyada cenaze namazı kılan görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin namaz kılan birini görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada camiye gidip namaz kılmamak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, güzel haberler alacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılmasını engellemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılarken etrafa bakmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, asık yüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin namaz kılan görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments