Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazın kovaladığını görmek

Rüyada kazın kovaladığını görmek

Rüyada kazın kovaladığını görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kazın kovaladığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Rüyada kazın kovaladığını görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazın ısırması görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazı kazmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kafayı kazıtmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarihi kazı yapmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments