Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı yemek görmek

Rüyada kayısı yemek görmek

Rüyada kayısı yemek görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, isabetli kararlar alacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, işinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı yemek gördüyseniz:

  • Olumsuz tesadüflere ya da gelişmelere olumlu yaklaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, yeni bir sayfa açacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kayısı yemek hayırlı evlat sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı kayısı yemek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kayısı meyvesi yemek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı çekirdeği yemek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı koparıp yemek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kayısı yemek görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayatın tadına varacağına inanılır.

Rüyada kuru kayısı yemek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments