Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı koparıp yemek

Rüyada kayısı koparıp yemek

Rüyada kayısı koparıp yemek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, doktordan doktora koşturacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, inancının eksileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada kayısı koparıp yemek gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada kurtlu kayısı yemek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, şifa ve ilaç bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan kayısı yemek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, borcunu ödeyeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı toplayıp yemek verimliliğinin artacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı kayısı yemek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, arkasından iyi konuşulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı meyvesi yemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada dalından kayısı koparıp yemek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı yemek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments