Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı yemek

Rüyada kayısı yemek

Rüyada kayısı yemek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hem çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı yemek gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Rüyada kayısı kurusu yemek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Rüyada kayısı meyvesi yemek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu kayısı yemek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada incir kayısı yemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı marmelatı yemek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun kayısı yemek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalettir.

Rüyada taze kayısı yemek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kayısı hoşafı yemek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments