Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı erik görmek

Rüyada kayısı erik görmek

Rüyada kayısı erik görmek ağız tadının yerinde kalacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayısı erik gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada kayısı erik görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, hayra ve esenliğe delalettir.

Rüyada kayısı ve erik görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada kayısı ve erik toplamak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada erik kayısı görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı erik yemek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik kayısı toplamak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı yarmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments