Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ve erik görmek

Rüyada kayısı ve erik görmek

Rüyada kayısı ve erik görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, dünya malı elde edeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kayısı ve erik gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Rüyada kayısı erik görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Rüyada kayısı ve erik toplamak işte başarılı adımlar atılacağına, işinde dar boğaza gireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulur.

Rüyada kayısı erik yemek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı ve erik görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işarettir.

Rüyada erik kayısı görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada erik kayısı toplamak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çağla kayısı görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kayısı tarlası görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments