Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayıkla uçmak

Rüyada kayıkla uçmak

Rüyada kayıkla uçmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Rüyada kayıkla uçmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kayıkla uçmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan kayık görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, borçlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işarettir.

Rüyada karada kayık görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada denizde kayıkla gittiğini görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada kayık küreği görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kayığa binmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada kayıkla balık tutmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments