Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayığa binmek

Rüyada kayığa binmek

Rüyada kayığa binmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada kayığa binmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Rüyada karada kayığa binmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayık binmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayığa binmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, üstünlük elde edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada nehirde kayığa binmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle kayığa binmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kazançtan yana kara geçeceğine delalet eder.

Rüyada denizde kayığa binmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz üzerinde kayıkla gezmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Rüyada denizden kayıkla geçmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments