Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayığın battığını görmek

Rüyada kayığın battığını görmek

Rüyada kayığın battığını görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kayığın battığını gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada kayığın battığını görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Rüyada batan kayık görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada derede kayıkla gezmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada deniz kayık görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada mavi kayık görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hayatından razı geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kendini kayıkta görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayığa binmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments