Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolmak ve korkmak

Rüyada kaybolmak ve korkmak

Rüyada kaybolmak ve korkmak ailesinin de büyük olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, pek az kazanç getireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarılarının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolmak ve korkmak gördüyseniz:

  • Her şeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada kaybolmak ve korkmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybolmaktan korkmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kaybolmak korkmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Rüyada cüzdanının kaybolduğunu görmek arabuluculuk yapılacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin kaybolduğunu görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalettir.

Rüyada eşini kaybolduğunu görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin kaybolduğunu görmek anne babanın üzüntü duyacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments