Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin kaybolduğunu görmek

Rüyada kendinin kaybolduğunu görmek

Rüyada kendinin kaybolduğunu görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, ekmeğinin artacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet eder.

Rüyada kendinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada gemide kaybolmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, zenginliğini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada arabası kaybolmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kaybolduğunu görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada aniden kaybolmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde kaybolmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına yorulur.

Rüyada oğlunu kaybolduğunu görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kucaklaşacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada sel suyunda kaybolmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kitabının kaybolduğunu görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments