Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalık denize girmek

Rüyada kayalık denize girmek

Rüyada kayalık denize girmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kayalık denize girmek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmak için doğru kişilerle iletişim halindesiniz.

Rüyada kayalık denize girmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, nazara geleceğine yorulur.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, şifa ve moral bulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulur.

Rüyada deniz ve kayalar görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Rüyada denizin içinde kaya görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına inanılır.

Rüyada deniz kayalık görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kayadan denize atlamak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklı deniz görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde kayalar görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments