Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalardan inmek

Rüyada kayalardan inmek

Rüyada kayalardan inmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kayalardan inmek gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Rüyada kayalardan inmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan inmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, dua alacağına delalettir.

Rüyada kayalıktan inmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kayadan inmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev kaya görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments