Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük kaya görmek

Rüyada çok büyük kaya görmek

Rüyada çok büyük kaya görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, aşama göstermeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük kaya gördüyseniz:

  • Kendinizi bazı alevlenmiş konuların tam ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada büyük kaya parçası görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kaya görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalettir.

Rüyada büyük bir kaya görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına alamet eder.

Rüyada çok büyük kaya görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalara tırmandığını görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Rüyada kayayı kaldırmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kayaya yaslanmak sorunların tatlıya bağlanacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments