Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavuniçi renk görmek

Rüyada kavuniçi renk görmek

Rüyada kavuniçi renk görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kavuniçi renk gördüyseniz:

  • Çelişkili veya karışıklık içeren durumlar kontrolden çıkabilir.

Rüyada kavuniçi renk görmek satışların düşeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işarettir.

Rüyada kavuniçi elbise giymek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavuniçi rengi görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavuniçi balık görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kavuniçi görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada renkli saat görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına tabir olunur.

Rüyada mor renkli kumaş görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kağıtlar görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments