Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavuniçi balık görmek

Rüyada kavuniçi balık görmek

Rüyada kavuniçi balık görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işarettir.

Rüyada kavuniçi balık gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Rüyada kavuniçi balık görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kavuniçi rengi görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işarettir.

Rüyada kavuniçi görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavuniçi renk görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavuniçi elbise giymek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yunus balığının konuştuğunu görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada renkli balık görmek elinin sıkışacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada küçük siyah balık görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments