Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgalı olduğun kişiye sarılmak

Rüyada kavgalı olduğun kişiye sarılmak

Rüyada kavgalı olduğun kişiye sarılmak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavgalı olduğun kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Rüyada kavgalı olduğun kişiye sarılmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyle kavga etmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Rüyada çok kişiyle kavga etmek ancak yılmayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kişiyle kavga etmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ölen bir kişiyle kavga etmek uzun bir hayat yaşayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments