Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga eden görmek

Rüyada kavga eden görmek

Rüyada kavga eden görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Rüyada kavga eden yılan görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga eden iki kişiyi görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet eder.

Rüyada kavga edenleri ayırmak görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, hükmünün geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden topluluk görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kavga eden inek görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga eden insanları görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga eden kadın görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kavga edememek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments