Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga eden kadın görmek

Rüyada kavga eden kadın görmek

Rüyada kavga eden kadın görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada kavga eden kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Rüyada kavga eden kadın görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada kavga eden kadınlar görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga eden kalabalık görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga eden erkek görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye alamet eder.

Rüyada kalabalık kavga edenleri görmek moral bulacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga edeni ayırmak tatsızlıkların yaşanacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada kavga eden iki kişi görmek ticarette şansının düşeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet eder.

Rüyada kavga edenleri izlemek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments