Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kauçuk görmek

Rüyada kauçuk görmek

Rüyada kauçuk görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kauçuk gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Rüyada kauçuk çiçeği görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kazancının iki kat artacağına rivayet eder.

Rüyada kauçuk görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kauçuk ağacı görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada kauçuk bitkisi görmek üzüntülerin daha da artacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kauçuk yaprağı görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saksıda kauçuk görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments