Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kauçuk yaprağı görmek

Rüyada kauçuk yaprağı görmek

Rüyada kauçuk yaprağı görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, dış ticarete atılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına inanılır.

Rüyada kauçuk yaprağı gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kauçuk yaprağı görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda kauçuk görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kauçuk ağacı görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kauçuk çiçeği görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada kauçuk görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada kauçuk bitkisi görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, sorunlarının günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada yeşil ceviz yaprağı görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada yaprak koparmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments