Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katran kusmak

Rüyada katran kusmak

Rüyada katran kusmak işlerinin aksayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada katran kusmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Rüyada katran kusmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada katrana bulanmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada katran içmek iftiraya uğrayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada katrana batmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada katran yemek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işaret eder.

Rüyada katran görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada katran tükürmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada süt kusmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments