Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor giyinmek

Rüyada mor giyinmek

Rüyada mor giyinmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mor giyinmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Rüyada mor giyinmek kazancının da eksilmeyeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık giyindiğini görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret eder.

Rüyada üst üste giyinmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada şık giyindiğini görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının güzel giyindiğini görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada giyinmek süslenmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz giyinmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada üstünü giyinmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments