Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat kat elbise görmek

Rüyada kat kat elbise görmek

Rüyada kat kat elbise görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet eder.

Rüyada kat kat elbise gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kat kat elbise görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kat kat elbise çıkarmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada katlanmış elbise görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kat kat elbise giymek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katlanmış kağıt görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada kat kat ev görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üçüncü kata çıkmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulur.

Rüyada kat kat çorap giymek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments