Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşını boyadığını görmek

Rüyada kaşını boyadığını görmek

Rüyada kaşını boyadığını görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada kaşını boyadığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada kaşlarını boyadığını görmek her zaman haklının yanında olacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada kaşını boyadığını görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının saçını siyaha boyadığını görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kapı boyadığını görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin duvar boyadığını görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin saçını boyadığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek bunu da herkese ilan edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada saçını turuncuya boyadığını görmek çok pişmanlık duyacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments