Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek kısmetlerin çoğalacağına, başarısının çoğalacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına delalettir.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ya da önemli ilişkilerinizi iletişim kanalları yoluyla geliştirebilirsiniz.

Rüyada kasık fıtığı görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalettir.

Rüyada göbek fıtığı görmek varlıklı kimse olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına işaret eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada fıtık olduğunu görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine inanılır.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, çok üst mevkilere geleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments