Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaset görmek

Rüyada kaset görmek

Rüyada kaset görmek tüm kederinin uçup gideceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet eder.

Rüyada kaset gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcı bir alanda fark edilmeden ya da beklenmedik şekilde oluşan bir değişiklik sizi heyecanlandırmış olabilir.

Rüyada kaseden su içmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına alamet eder.

Rüyada kasede zeytin görmek tartışmaların sona ereceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada müzik kaset görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaset bandı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada kasede bal görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasede süt görmek güzellik ve hayır geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kasede su görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kasede çorba görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hastalıklarının biteceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments