Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada video kaseti görmek

Rüyada video kaseti görmek

Rüyada video kaseti görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada video kaseti gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Rüyada video kaseti görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına yorulur.

Rüyada kendi videosunu izlemek moralinin yerine geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada telefonda video izlemek işlerin yoluna sokulacağına, yeni bir hayat kuracağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada video çekmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada video kamera görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Rüyada video izlemek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Rüyada video oyunu oynamak bazen fakirlik görüleceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada videoya çekilmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments