Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasalarla domates görmek

Rüyada kasalarla domates görmek

Rüyada kasalarla domates görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasalarla domates gördüyseniz:

  • Belli konularda size ilham veren fikirleriniz olabilir.

Rüyada kasa kasa domates görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kasalarla domates görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasada domates görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kasayla domates görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada bir kasa domates görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret eder.

Rüyada domates kasası görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kasada elma görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yüzün güleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Rüyada tahta kasa görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments