Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasada domates görmek

Rüyada kasada domates görmek

Rüyada kasada domates görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, yeni bir ev alınacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, şaşkın olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işarettir.

Rüyada kasada domates gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada kasayla domates görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötüyse düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasa kasa domates görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasada domates görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada bir kasa domates görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kasalarla domates görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Rüyada domates kasası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik kasa anahtarı görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek kasası görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, iyi bir patron olacağına, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments