Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş yarılması görmek

Rüyada kaş yarılması görmek

Rüyada kaş yarılması görmek tamamlanmadan kalacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kaş yarılması gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada kaş yarılması görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada kaşının yarısının olmadığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşı yarılmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, takdir toplayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, önemli işler yapacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalettir.

Rüyada evinin yarısının yıkıldığını görmek yalan söylemeyeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarılmış kafa görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın yarısını görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın yarıldığını görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ödeme güçlü çekeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments