Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarılmış kafa görmek

Rüyada yarılmış kafa görmek

Rüyada yarılmış kafa görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yarılmış kafa gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Rüyada kafanın yarılmasını görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kendi kafasının yarıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada kafanın yarıldığını görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kafasının yarıldığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kafasının yarıldığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasının yarılmasını görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments