Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının başını örttüğünü görmek

Rüyada arkadaşının başını örttüğünü görmek

Rüyada arkadaşının başını örttüğünü görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bahtının güzelleşeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının başını örttüğünü gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının başını örttüğünü görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının başını açtığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada deve başı görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada yılan görüp başını ezmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek başı kesmek ortaklarla aranın bozulacağına, dinamik olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç baş görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir eve sahip olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yılan başını ezmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kazancının günden güne artacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments