Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık tuttuğunu görmek

Rüyada büyük balık tuttuğunu görmek

Rüyada büyük balık tuttuğunu görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada büyük balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada büyük balık tutanı görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada büyük balık tuttuğunu görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada balık tutanları seyretmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalettir.

Rüyada balık tutmaya gitmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada derede balık tuttuğunu görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, giderlerin artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek endişelerini silip atacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sağlık ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık tutanları görmek musibetlerin yaşanacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments