Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal ölüsü görmek

Rüyada kartal ölüsü görmek

Rüyada kartal ölüsü görmek ticaret sektörüne atılacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, hızlanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, ödeme güçlü çekeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ailenin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kartal ölüsü gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölü kartal görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartal ölüsü görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kartal olup uçmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kartal yavrusu yakalamak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, düzeninin yıkılmayacağına delalettir.

Rüyada denizde kartal görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kartal görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına alamet eder.

Rüyada kartal uçurmak yeni bir ilişki yaşanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments