Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıksız para almak

Rüyada karşılıksız para almak

Rüyada karşılıksız para almak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, zorlukların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada karşılıksız para almak gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Rüyada karşılıksız para almak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına inanılır.

Rüyada iş karşılığı para almak sorunlarını çözeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak sorunların sürekli artacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada karşılıklı bakışmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalettir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı öpüşmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, fenalıkta bulunmaya delalet eder.

Rüyada karşılıklı konuşmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments