Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan kabak almak

Rüyada pazardan kabak almak

Rüyada pazardan kabak almak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan kabak almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada pazardan kabak almak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kabak tatlısı almak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kabak görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kabak reçeli yemek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada kabak tohumu ekmek doğru yolu bulacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kızartılmış kabak görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak reçeli yapmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yemek kabağı görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments