Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak karpuz görmek

Rüyada kabak karpuz görmek

Rüyada kabak karpuz görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada kabak karpuz gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada kabak karpuz görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada karpuz ve kabak görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çerkez kabağı görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze kabak görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, işlerinde kara geçeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işarettir.

Rüyada kızartma kabağı görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye kabak ekmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kabak görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, şifa ve ilaç bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments