Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının delindiğini görmek

Rüyada karnının delindiğini görmek

Rüyada karnının delindiğini görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnının delindiğini gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada karnının delindiğini görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada delinin akıllandığını görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada bir deli görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deli hastanesine gitmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deliden para almak zenginliğinin artacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, onların başarıları ile övüneceğine delalettir.

Rüyada deli kovaladığını görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada birini deli olduğunu görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada babayı deli görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, uzun ve hayırlı bir ömre tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments