Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli hastanesine gitmek

Rüyada deli hastanesine gitmek

Rüyada deli hastanesine gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, gülen yüzünün solacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işarettir.

Rüyada deli hastanesine gitmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada deli hastanesine gitmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada hastanede deli görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada deli hastanesine yatmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına tabir olunur.

Rüyada deli hastanesi görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada hastaneye gidememek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ambulansla hastaneye gitmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri hastaneye gitmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, ticarette zarar edeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments