Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında kan görmek

Rüyada karnında kan görmek

Rüyada karnında kan görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, daima ona hürmet göstereceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada karnında kan gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Rüyada karnında kan görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kan ve kar görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, diplomalarının artacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada kar ve kan görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada kan damladığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada deniz ve kan görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalettir.

Rüyada yılan ve kan görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Rüyada enjektörle kan almak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Rüyada burnundan kan aktığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments