Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla zina etmek

Rüyada bir kadınla zina etmek

Rüyada bir kadınla zina etmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla zina etmek gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Rüyada bir kadınla zina etmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla zina yapmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla zina yapmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kadının zina ettiğini görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadınla zina yapmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle zina yapmak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, darlık içine düşeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle zina etmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments