Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını aldatmak

Rüyada karısını aldatmak

Rüyada karısını aldatmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada karısını aldatmak gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada karısı aldatmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını aldatmak geçineceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kocası karısını aldatmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını aldatmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kocayı aldatmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aldatmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, sürekli yerinde sayacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi aldatmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımını aldatmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments