Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasını görmek

Rüyada birinin kafasını görmek

Rüyada birinin kafasını görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasını gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Rüyada kafasına silah dayamak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada kafada boynuz görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işarettir.

Rüyada kedi kafasının koptuğunu görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kafasında bit öldürmek hayırlı adımlar atacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada hindi kafası görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına su dökmek amaçlarına ulaşmaya, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya yağ sürmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments