Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak ve bayılmak

Rüyada ağlamak ve bayılmak

Rüyada ağlamak ve bayılmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada ağlamak ve bayılmak gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ağlamak ve bayılmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada ağlamak bayılmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine inanılır.

Rüyada ağlamaktan bayılmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyoda bayılmak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşın bayıldığını görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rakipleri mağlup edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada heyecandan bayılmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı dönüp bayılmak gerçeklikten uzaklaşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine inanılır.

Rüyada eşinin bayıldığını görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments