Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayıp bayılmak

Rüyada ağlayıp bayılmak

Rüyada ağlayıp bayılmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, ticarette şansının düşeceğine, hayattan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayıp bayılmak gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Rüyada ağlayarak bayılmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada ağlarken bayılmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işarettir.

Rüyada ağlayıp bayılmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin bayıldığını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada hasta olmak bayılmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bütçesinin daralacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada düşmek bayılmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, özgüveninin artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bayıldığını görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bayıldığını duymak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments