Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını topal görmek

Rüyada arkadaşını topal görmek

Rüyada arkadaşını topal görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını topal gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını topal görmek tatsızlıkların aşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi topal görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasını topal görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağlam birini topal görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada topal biriyle evlenmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada topallayan adam görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Rüyada topal eşek görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendini topal görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments