Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi topal görmek

Rüyada sevgiliyi topal görmek

Rüyada sevgiliyi topal görmek parasının her geçen gün artacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kafasını toparlayamayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi topal gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada sevgiliyi topal görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada topal erkek görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü topal görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını topal görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada ayağı topal görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada oğlunu topal görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Rüyada topal kedi görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını topal görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments