Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini topal görmek

Rüyada kendini topal görmek

Rüyada kendini topal görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, her anlamda güçleneceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, onların kıymetini bileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini topal gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada topallayarak yürüdüğünü görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada topal eşek görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini topal görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada topal koyun görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada topal bir kadın görmek rahat bir hayat sağlayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Rüyada topal kedi görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu topal görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada topal yürümek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments